Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Poslední leč se protáhla do brzkého rána

20. 01. 2014

V pátek 10. ledna 2014 patřil sál mlázovické Radnice myslivcům. Ti zde uspořádali pěkný bál.

Myslivecké sdružení Ostříž pořádá svůj ples již několik desetiletí. V taneční sezóně je to jedna z nejočekávanějších událostí, což se potvrdilo i letos. I když má sál kapacitu 250 míst, bylo to málo. Na některé zájemce se nedostalo.

Slavnostní večer zahájili myslivečtí trubači s lesními rohy. Poté se nástrojů chopila kapela Levou rukou, která doprovodila tanečníky téměř až do svítání. Pro návštěvníky plesu bylo připraveno půlnoční slosování vstupenek o hodnotné ceny. Nejatraktivnější jsou samozřejmě ty z luhů a hájů.

Tradičním zpestřením večera bylo také doprovodné zvěřinové menu, které připravila místní restaurace Radnice. Na vynikajících pokrmech si pochutnali nejenom plesoví tanečníci, ale i mnoho hostů z městečka.

Poslední leč roku 2014 se vydařila podle představ pořadatelů i návštěvníků. Nasadila vysokou laťku pro další plesové akce této sezóny v Mlázovicích.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!